keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Mango-avokadosalaatti

Pääsiäinen on ihanan värikylläistä aikaa.
Mango-avokadosalaatti tuo ruokapöytään todella maukkaan väriläiskän .


Ja mikä parasta, salaatti on aina nopea valmistaa. Kuten bloggaustiheydestäni voi havaita, muut kiireet (lähinnä työ) on vienyt kaiken aikani viime viikkoina.

Kiireessä ja stressin keskellä on mielestäni tavallistakin tärkeämpää syödä terveellisesti. Puhtaat raaka-aineet ja kevyet mutta ravitsevat ruoat auttavat eteenpäin ja ehkäisevät tukkoista ja tunkkaista oloa, jonka jatkuva sisätiloissa hengailu ja liikkumattomuus saavat aikaan.


Niin, parsankin keittää 5 - 10 minuutissa ja rouskii sellaisenaan. :)

Mango-avokadosalaatti on todella ihana ja terveellinen herkku. Kokeile!


Mango-avokadosalaatti (4:lle)

1/2 kerää jäävuorisalaattia (pieni kerä)
1 iso mango
1 avokado
1 rasia kirsikkatomaatteja
suolaa
pippuria
n. 2 rkl sitruunamehua
kaksi isoa kourallista tuoretta basilikaa
kourallinen tuoretta minttua

Revi jäävuorisalaatti pediksi. Pilko mango pienehköiksi kuutioiksi. Pieni myös kirsikkatomaatit 2 - 4 osaan.
Viipaloi avokado ja suolaa se kevyesti.

Kokoa annos kerroksittain, rouhi päälle suolaa ja pippuria ja purista pari rkl sitruunamehua.

Ripottele lopuksi päälle tuoreet yrtit. Nauti vaikka napostellen samalla keitettyä parsaa ja hyvää valkoviiniä. :)


Pääsiäisloman aurinkoisia päiviä odotellessa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti