maanantai 28. heinäkuuta 2014

Parsa-mozzarellaportobellot

Saimme taannoin nauttia mitä parhaimpien mökkivieraiden seurasta. Tällä porukalla olemme kyllä kokkailleet yhdessä paljon, ja istuneet piiitkiä iltoja hyvän viinin äärellä. :)




Grillissä paahtui yhtä sun toista naudasta ribseihin ja kasvisksiin, mutta ihanin herkku oli ehkä parsa-mozzarellaportobellot. Tästähän voisi ottaa kevätkaudenavajaisperinteen! Parsakausi ja ensimmäiset grillaukset kun usein osuvat yhteen. :)


Parsa-mozzarellaportobellot (4:lle)

4 kpl portobellosieniä
1/2 nippua parsaa
1 pkt buffalo mozzarellaa
suolaa ja pippuria

Kuori parsojen vartta n. 10  cm matkalta, pätkäise sentti tai kaksi kannasta pois. Pilko parsat.

Väännä sienistä jalka irti (ja grillaa erikseen). Täytä sienet mozzarellalla ja parsoilla. Kuhunkin sieneen mahtuu 4 - 6 parsanpalaa. Rouhi päälle suolaa ja pippuria.

Jos tuntuu siltä, että täytteet pysyvät kyydissä, grillaa sieniä ensin minuutin - kaksi juustopuoli alaspäin.
Käännä sienet ympäri ja paistele noin vartin verran, kunnes mozzarella sopivasti sulaa.

Nauti grilliruoan kaverina tai alkupalana.


Jäkälä on kaunista... Muistuttaa Lapista, jylhästä luonnosta ja rauhasta ja hijaisuudesta. Siinä se vain kasvaa... vuodesta toiseen... eikä kukaan häiritse. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti